Diamanten oorbellen

Diamanten oorbelllen zijn een klassiek gegeven waar u nooit naast kunt kijken. Met zulke schitterende steentjes in uw oren zult u altijd de ster van de avond of tenminste van het feest zijn. Diamanten zijn voor altijd, en dat zal iedereen kunnen zien ook.

Knopjes of hangers?

Diamanten oorbellen bestaan in verschillende vormen en groottes. Sommige mensen houden eerder van discrete knopjes dan van opvallende hangers. Wie slechts over een beperkt budget kan beschikken en toch echte diamanten wil dragen, kan het best voor diamanten oorknopjes gaan. Toegegeven, ze zien er misschien ietsje bescheiden uit, maar u zult er zeker niet mee uit de toon vallen. Ook binnen de knopjes zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor een rond diamantje, maar het kan evengoed een vierkantig exemplaartje zijn! Ook hier mag u met een prijskaartje van ongeveer 650 euro rekenen. En dan hebben we het over een minimaal bedrag.

Mag het allemaal wat meer zijn?

Wie beschikt over een groter budget, of lang genoeg gespaard heeft om de oorbellen van haar dromen te kunnen kopen, kan meer dan waarschijnlijk zijn keuze wel maken uit de diverse modellen van diamanten oorhangers die op de markt zijn. Een ander alternatief zijn oorringen die geheel bezet werden met kwaliteitsdiamanten. Vaak worden hiervoor ronde diamanten in een pavézetting gebruikt. Ook dit zijn erg klassieke oorbellen die vaak diamant met witgoud combineren. Hierbij loopt de prijs al gauw op tot zo’n 1300 euro.

Een ander voorbeeld: dubbele knopjes

Diamanten steekoorbellen in een sierlijke achtvorm zijn eigenlijk een tussenmodel tussen oorknopjes en oorhangers. Volgens ons is dit een prima oplossing voor wie knopjes te klein zijn en diamanten  oorhangers net iets te exuberant uitvallen. Ook hier worden diamanten in witgoud ingezet. De prijs varieert al naargelang de zuiverheid van de diamant. In vergelijking met oorhangers zijn deze diamanten oorbellen betaalbaar. Deze modellen zijn verkrijgbaar vanaf 850 euro.

Het pièce de résistance: de diamanten oorhanger Met deze luxe oorhangers kiest u voor het beste van het beste. Alle creaties, alle maten en soorten ontwerpen zijn hier mogelijk. Het kan gaan over redelijk bescheiden platina staafjes met een diamantje erin, tot heuse vlinders uit diamant. Zoveel moois kan enkel door een vakman of een professionele ontwerper worden gecreëerd.